marți, 1 martie 2011

Copii cu care ne mândrim

Înv. Ioana Cîrpici

Dragi copii şi părinţi, mai întâi aş vrea să vă spun de ce considerăm noi că merită să participaţi la concurs.
După cum vedeţi, formele de evaluare în învăţământul nostru sunt într-o continuă schimbare şi perfecţionare. Credem că nu o dată v-aţi întrebat: „Oare voi putea face faţă acestui examen?”. Considerăm că participând constant la competiţii se diminuează simţitor stresul legat de schimbarea formei de examinare.
Nu aţi vrea să vă puteţi compara cu vărul de aceeaşi vârstă, care locuieşte în alt oraş, sau cu copilul celei mai bune prietene a mamei, pe care vi-l tot dă ca exemplu? Aceasta nu se poate face câtă vreme învăţaţi şi sunteţi evaluaţi în contexte diferite, dar participând cu toţii la aceeaşi competiţie puteţi stabili adevărata ierarhie a colegilor şi prietenilor voştri.
Ba mai mult, să puteţi oferi, prin munca proprie, un premiu şi profesorului de la care consideraţi că aţi învăţat ceea ce ştiţi, ca o formă de recunoştinţă.
Colegul vostru Alexandru Budulan, elev în clasa a II-a B, la doamna învăţătoare Ioana Cîrpici, a înţeles acest lucru şi a participat la Concursul Naţional de Evaluare în Educaţie. Motivat şi cu multă ambiţie, muncă şi perseverenţă a reuşit să obţină la etapa I-a punctaje foarte bune atât la limba romănă (99 p.), cât şi la matematică (83 p.). La etapa a doua a II-a, din luna februarie 2010, s-a clasat pe locul I, obţinând 100 de puncte, cu medalie, la matematică iar la limba română 96 de puncte. Îl felicităm şi vă urăm tuturor mult succes în continuare! Prin rezultatele muncii voastre faceţi cinste şcolii în care învăţaţi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu