marți, 19 aprilie 2011

Metin 2

Ionuţ Alin Iancu -cls a V-a B

Jocul acesta încearcă să vă înveţe să deveniţi luptători profesionişti. Este un joc de tipul MMORPG, acronimul de la Massive Multiplayer Online Role Playing Game. Accesând site-ul în limba română www.metin2.ro puteţi să vă creaţi propriul personaj, alegând între cele două genuri „Masculin” sau „Feminin” şi între patru clase de personaje sau caractere: SURA, RĂZBOINIC, NINJA sau ŞAMAN.
Ca spaţiu de joc, puteţi alege între trei regate, cărora fiecare li se poate alătura după cum doreşte. Jucătorii pot înainta în nivelurile jocului obţinând mai multă experienţă. Pentru aceasta, trebuie doar să vă echipaţi şi să porniţi la luptă. Veţi întâlni multe categorii de monştrii pe care să îi învingeţi. Şi aveţi nevoie de ceva mai mult decât de voinţă pentru a face acest lucru, unii dintre ei fiind destul de greu de învins.
Pe scurt, personajele pe care puteţi să le alegeţi în joc pot fi descrise astfel:
RĂZBOINICUL: Datorită armurii sale puternice este foarte rezistent în lupta corp la corp. Abilităţile pe care le posedă acest tip de personaj vin mai ales din puterea fizică şi din spiritul lui calm şi echilibrat. Acţiunile sale pot fi foarte distrugătoare deoarece se foloseşte de arme puternice manevrate cu ambele mâini sau mişcă cu îndemânare o sabie şi un scut ce pot pune piedici oricărui adversar întâlnit.
NINJA: Sunt asasini profesionişti capabili în orice moment să lovească tăcut şi pe neaşteptate. Poartă doar armuri uşoare pentru a nu-şi pierde viteza şi mobilitatea. Având abilităţi deosebite, Ninja sunt maeştrii în luptele cu pumnalul sau în cele cu arcul.
ŞAMANUL: Reprezintă un tip de personaj erudit şi înţelept care foloseşte în acţiunile sale farmecele şi magia. Aceste puteri mistice sunt foarte eficace în luptă, atât în atac cât şi pentru apărarea unui camarad aflat în nevoie. Abilităţile deosebite îi fac pe Şamanii maeştrii în intensificarea damage-ului din timpul unui atac şi în tămăduirea rapidă sau în realizarea vrăjilor.
SURA: Sunt luptătorii care au obţinut puteri magice în momentul în care au decis să aibă grijă de Samburii malefici ai Răului. Datorită acestui fapt, au devenit maeştrii în mânuirea sabiei, cu ajutorul căreia pot provoca damage şi de la distanţă, folosindu-se de magie. Cu abilităţile lor deosebite, Sura îşi pot dezvolta farmecele folosite în atac şi îşi pot spori puterea magică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu